Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد محمد زاده مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز اظهار کرد: در حال حاضر، استان مازندران دارای ۱۴ واحد دانشگاهی و همچنین تعداد ۷ مرکز رشد در سراسر استان است.


وی ادامه داد: سیاست هایی که دانشگاه آزاد در سال های اخیر در حوزه های نوآوری و فناوری تحت عنوان مرکز رشد داشته است، کار جدیدی بوده است و دستاوردهای بسیار خوبی نیز داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمدزاده تصریح کرد: در این نمایشگاه ما حدود ۴۰ محصول برتر را ارائه داده ایم و با توجه به سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر تخصص گرایی و استفاده از ظرفیت های استانی و منطقه ای در مراکز رشد، ما سعی کرده ایم هریک از مراکز رشد ما در یک حوزه مشخص و با رویکرد معینی فعالیت های علمی و پژوهشی خود را انجام دهند.


وی افزود: به صورت کلی می توان گفت واحد آمل در حوزه گیاهان دارویی، واحد ساری در توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در صنایع مختلف مانند گردشگری، کشاورزی و حوزه پزشکی فعالیت می کند همچنین واحد قائمشهر در حوزه دام و طیور ، واحد چالوس در حوزه جنگل و منابع طبیعی و واحد رامسر در حوزه گردشگری فعالیت تخصصی و متمرکز خود را ارائه می دهند.


عضو هیئت علمی دانشگاه ساری خاطرنشان کرد: یکی از شاخص ترین دستاوردهای واحد ساری که برای اولین بار در کشور ساخته شده است، ساخت اپلیکشن های جدید و نوآورانه در حوزه آموزش است برای مثال توانسته ایم سامانه وادا را طراحی و راه اندازی کنیم که در آن هم دانش آموزان هم والدینشان و حتی معلمان می توانند باهم در ارتباط باشند و شرایط درسی دانش آموز را نیز به خوبی بررسی نمایند که می تواند در پیشرفت علمی و آموزشی دانش آموز تاثیرگذار باشد.


محمد زاده در ادامه گفت: یکی از چالش های اصلی دانشجویان در دانشگاه آزاد ، عدم حمایت بخش دولتی نسبت به این مجموعه است زیرا در حال حاضر مراکز رشد به صورت خودگردان اداره می شوند و اگر دولت از آن ها حمایت کند قطعا نتایج و دستاوردهای بهتری کسب خواهیم کرد.


وی بیان کرد: همین موضوع می تواند تاثیر به سزایی در اشتغال قشر جوان و دانشگاهی ما داشته باشد. همچنین عدم وجود یک اکوسیستم منسجم در حوزه پژوهش و فناوری است. البته این مسئله ممکن است تا حد زیادی در استان های بزرگ مانند تهران حل شده باشد اما در تمامی استان های کشور نتوانسته ایم این اکو سیستم را کامل نماییم که در این راستا لازم است مسئولین و سازمان های مربوطه مانند بنیاد ملی نخبگان و دانشگاه های دولتی همکاری بیشتری با واحدهای دانشگاه آزاد داشته باشند.

محمد زاده در پایان تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی و مسئولین مربوطه حمایت های مالی و معنوی متعددی را انجام داده اند که امیدواریم بتوانیم با ایجاد یک شبکه کسب و کار منسجم و همچنین رفع مشکلات مالی در حوزه های پژوهش و فناوری روند تجاری سازی بهتری را برای عملی کردن طرح ها و ایده های نخبگان خود رقم بزنیم.
انتهای پیام/

283 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی مازندران ساری اپلیکیشن وادا ارتقای سطح علمی کسب و کار محمد محمدزاده مرکز رشد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی مازندران ساری ارتقای سطح علمی کسب و کار محمد محمدزاده مرکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۳۰۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد

ایسنا/مازندران در اولین دوره مسابقه مناظرات دانش‌آموزی در ساری، تیم «آغوز» با تیم «سرخ ستاره» با موضوع «بیشتر محتوای کتاب درسی برای آینده دانش‌آموزان بی‌فایده و غیر کابردی است» در جایگاه موافق و مخالف به مناظره پرداختند که تیم آغوز در جایگاه مخالف، قهرمان این دوره از مسابقات شد.

به گزارش ایسنا، مسابقه مناظره دانش‌آموزی ۱۰ اردیبهشت با عنوان «گپ» با شرکت هشت تیم دانش آموزی در دبیرستان پسرانه شریعت ساری برگزار شد.

در این مسابقات تیم‌های؛ «آغوز، سرخ ستاره، نفار، دونا، نماشون و براردور» با موضوع «نقش اصلی در موفقیت علمی هر دانش‌آموز با خود اوست» به رقابت پرداختند که در نهایت تیم‌های آغوز، سرخ ستاره، نفار و براردور به مرحله نیمه‌نهایی راه یافتند و در نهایت تیم آغوز با تیم سرخ ستاره با موضوع « بیشتر محتوای کتاب درسی برای آینده دانش‌آموزان بی‌فایده و غیر کابردی است» به مناظره پرداختند که تیم آغوز قهرمان این دوره از مسابقات شد.

محمدرضا جعفرزاده مدیر دبیرستان شریعت ساری با بیان اینکه مناظرات دانش‌آموزی فرصتی است تا دانش‌آموزان از همین دوران بتوانند نحوه برخورد با نظرات مخالف را بیاموزند، گفت: ما برای تربیت یک نیروی انسانی که بتواند در مجامع مختلف از ارزش‌ها دفاع کند باید از متوسطه اول و حتی مقاطع ابتدایی، آغاز کنیم.

جعفرزاده اظهار کرد: دانش‌آموزان استقبال خوبی از این دوره مسابقات فرهنگی داشتند و دوره آموزش کوتاه مدت فن بیان در مناظرات نیز برای شرکت‌کنندگان برگزار شد. 

سیده زینب تقوی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی مازندران، گفت: در این نوع از مسابقات مناظره دانش آموزی لازم است تا گروه هدف بیاموزند که چگونه از حقشان در جامعه دفاع کنند و یا چگونه برای مطالبات خود از استدلال و منطق بیان بهره ببرند.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی هر ساله مسابقات مناظرات دانشجویی را در همه استان‌ها برگزار می‌کند، افزود: اگر ما این مناظرات را از دوره متوسطه اول آغاز کنیم در آینده نزدیک در مقطع متوسطه دوم و دانشگاه برگزاری مناظرات از کیفیت بالایی برخوردار خواهد بود.

تقوی اظهار کرد: ارائه آموزش فن بیان و رعایت مولفه‌های یک مناظره عالی در جهاد دانشگاهی آموزش داده می‌شود و این نهاد آمادگی دارد این دوره‌های آموزشی را برای دانش‌آموزان برگزار کند.

حسین نورانی، معاون واحد پژوهش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران نیز که در جایگاه رئیس جلسه در این مناظرات ایفای نقش داشته است، اظهار کرد: اولین مسابقه مناظره دانش‌آموزی در استان مازندران با عنوان «گپ» در ساری برگزار شد و امیدواریم که در سال آینده مدارس بیشتری به این سمت و سو گرایش پیدا کنند.

وی افزود: این رویداد در راستای ترویج فرهنگ گفت‌ و شنود و تقویت آداب مباحثه برای یادگیری و تمرین تحمل نظر مخالف، در سطح دانش‌آموزان دوره متوسطه اول برگزار شد.

نورانی به توجه بیشتر آموزش و پرورش به این نوع توسعه فکری و فرهنگی در مدارس استان خواستار شد و از مدیریت دبیرستان شریعتی و جهاد دانشگاهی در برگزاری این دوره مسابقات قدردانی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حرمت‌گزاری به مقام والای استاد، باید بیش و پیش از هر آیینی مدنظر باشد
  • ارتقای سرانه آموزشی هرمزگان با ساخت ۶۰۰ کلاس درس جدید در سال جاری
  • شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی طرح قدس در بندرانزلی آغاز به کار کرد
  • شیراز قهرمان مسابقات والیبال اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد منطقه یک کشور
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی
  • افزایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند