Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-01@07:29:54 GMT

اجرای طرح مومنانه عید تا عید در دانشگاه آزاد اسلامی ساری

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۰۶۳۴۹

به گزارش خبرگزاری ایلنا از ساری، اجرای طرح مومنانه، با عنوان «یک لقمه مهربانی» سفره‌ای به وسعت یک شهر توسط دانشگاه آزاد اسلامی ساری برای تامین غذای روزانه نیازمندانی که به دلالیل گوناگون توانایی تامین نیازمندی‌های اولیه زندگی را ندارند؛ در حال اجراست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ساری در نشست با خبرنگاران در توضیح این طرح گفت: در ماه مبارک رمضان، ماه رحمت و آمرزش ویژه برنامه « عید تا عید »از عید تولد امام حسن مجتبی (ع) تا عیدسعید فطر طرح توزیع کمک مومنانه با کمک دانشجویان و اساتید این دانشگاه، بسته‌های غذای گرم در بین نیازمندان شهرستان ساری توزیع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این طرح هر شب  400-500  غذای گرم با کمک مراکز خیریه، کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی بین محرومان شهرستان ساری توزیع می‌شود.

حسین کرمانیان این امر خیرخواهانه را حاصل کمک‌های دانشجویان و اساتید و اعضای هیات علمی این دانشگاه برشمرد که بدون هیچ چشمداشتی در این طرح مومنانه مشارکت می‌کنند.

وی،43 هزار دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی مازندران در مقاطع تحصیلی مختلف را مهم‌ترین پتاسیل و ظرفیتی دانست که در مبارزه با شیوع بیماری کرونا تا توزیع غذای گرم و کمک مومنانه به خوبی ورود پیدا کردند.

کرمانیان تولید و توزیع لوازم بهداشتی را توسط بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد را دیگر اقدام این دانشگاه عنوان کرد.

کمک مومنانه در چارچوب فرمان مقام معظم رهبری

مجتبی اسفندیاری معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان با بیان اینکه این واحد دانشگاهی بعد از بیماری منحوس کرونا با دستور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ساری از روزهای نخست دست به اقدامات مختلف در زمینه آموزشی، فرهنگی، پژوهشی، پزشکی و حمایتی زد و کارهای خوبی در این صورت انجام گرفت، تهیه لوازم پزشکی ، ماسک ،دستکش و گان و توزیع در بیمارستان‌های ساری و قائمشهر را از دیگر اقدامات این دانشگاه برشمرد.

وی افزود: همچنین این دانشگاه روزانه چند صد تن مواد ضدعفونی کننده را تولید و با همکاری سپاه در اختیار بیمارستان‌ها و مراکز درمانی قرار داد.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان بسته‌های حمایتی تحت عنوان کمک مومنانه در چارچوب فرمان مقام معظم رهبری با همکاری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان و ساری  تهیه و در ماه‌های اسفند و فروردین ماه بین نیازمندان شهرستان ساری توزیع شد.

وی تصریح کرد: با وجود اینکه این دانشگاه بلحاظ مالی در شرایط خوبی قرار ندارد ولی در کمک مومنانه تمام تلاش خود را به کار گرفته است.

مهربانی با طعم غذای گرم

ساداتی رئیس کمیته امداد ناحیه 2 شهرستان ساری در ادامه با بیان اینکه این دانشگاه کمک در توزیع بسته‌های غذایی در بین نیازمندان ستودنی و قابل تحسین است ، افزود: همچنین در اطعام مهدوی با پخت و تهیه و توزیع غذای گرم کار خوبی انجام داده‎اند.

وی ادامه داد: اگر چه کمک مومنانه در سطح کشور و استان و شهرستان پسندیده است اما  طرح «عید تاعید» و اطعام به محرومان کاری تا عید سعید فطر بر این کمک خیرخواهانه افزون کرده است.

 توجه به خانواده‌های جامعه هدف در کرونا

حجت الاسلام اسلامی مسئول نهاد نمایندگی رهبری دانشگاه آزاد اسلامی مازندران جریان دانشجویی در کنار دیگر اقشار مردم در طرح مومنانه قرار گرفتند،افزود: خانواده دانشگاه آزاد اسلامی جامعه هدف خویش را فراموش نکرده است.

وی ادامه داد: به دلیل بیماری کرونا مردم دچار مشکلات اقتصادی شده دانشگاه آزاد و دانشجویان از ابتدای این موضوع برای رفع مشکلات مردم پای کار بوده و به اقتضائات تکلیفی خودشان عمل کردند.

توزیع هزار بسته افطار در هر شب

کاظمیان مسئول بسیج دانشجویان شهرستان ساری به تلاش‌های انجام شده برای تهیه مواد ضدعفونی کننده در سطح استان، اشاره کرد و گفت: در طرح مومنانه همکاری هزار بسته افطاردر سطح شهرستان ساری توزیع می‌شود.

تولید دستگاه «ونتیلاتور» برای بیماران حاد تنفسی

صالحی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد واحد ساری با بیان اینکه دانشگاه آزاد ساری اولین دانشگاهی بود که فیلم آموزشی مقابله با بیماری کرونا را توسط پزشک متخصص که عضو هیات علمی دانشگاه آزاد ساری بود تهیه و در اختیار استانداری مازندران و دیگر نهادها قرار داد، گفت: علاوه بر تهیه الکل و دیگر مواد ضد عفونی کننده، تولید «ونتیلاتور» که با مجوز دانشگاه علوم پزشکی مازندران با حمایت شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد برای بیماران حاد تنفسی در این واحد دانشگاهی از دیگر اقدامات بوده است.

وی از طراحی باکس ضد عفونی کننده برای ضد عفونی سطوح توسط این دانشگاه خبر داد و گفت: کار تثبیت این کار انجام شده ؛ درصددیم آن را به تولید انبوه برسانیم.

 

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بهزیستی دانشگاه آزاد اسلامی کمیته امداد امام خمینی ماسک ساری دانشگاه آزاد اسلامی ساری شهرستان ساری توزیع کمک مومنانه طرح مومنانه غذای گرم تا عید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۶۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ سیدجواد جعفری، مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در نشست منطقه‌ای برنامه‌ریزی چهارمین دوره جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در مشهد با تأکید بر نگاه آسمانی به این جشنواره اظهار کرد: کاری که برای اهل‌بیت انجام می‌گیرد باید نگاه آسمانی داشته باشد. تقوا زمینه گشایش، بالندگی و رشد است؛ بنابراین نمی‌شود گفت به دلیل اینکه پول و امکانات نداریم کار فرهنگی انجام ندهیم. اگر کار برای خدا و اهل‌بیت باشد گشایش‌ها و برکات حاصل خواهد شد.

وی افزود: ماه‌های مبارک رجب و شعبان ذاتاً ماه‌های با برکتی بوده به فرمایش مقام معظم رهبری ماه‌های رجب و شعبان بهار معنویت است. صرف‌نظر از عظمت این ماه‌ها، میلاد برگزیدگان الهی نیز در این ماه‌ها قرار گرفته؛ بنابراین ماه رجب و شعبان برای برگزاری جشنواره امامت و مهدویت به‌صورت هوشمندانه انتخاب شده است.

مدیرعامل مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی گفت: میلاد امام زمان چهار پیام دارد. نخست اینکه امام زمان داعیه بوده؛ یعنی دعوت‌کننده به خدا، دوم توجه به امام زمان ایجاد امید به آینده است یعنی باور داشته باشیم که این خورشید روزی طلوع خواهد کرد، سوم باید بدانیم که منتظر و مترصد هستیم و انتظار یعنی حرکت نه سکون و ایستایی و چهارم اینکه این انتظار به عمل ما بستگی دارد.

جعفری عنوان کرد: تاکنون سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت به دست با کفایت استادان و کارکنان برگزار شده و در آستانه ورود به چهارمین دوره قرار داریم؛ بنابراین آنچه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در چهارمین دوره این جشنواره از ما انتظار دارد اولاً جامعه هدف این دوره از جشنواره با ۱۵۰ هزار نفر تحت پوشش قرار گرفته و دوم شعار امسال زیارت جامعه کبیره باشد یعنی همه فعالیت‌های جشنواره حول محور و مفاهیم زیارت جامعه کبیره قرار گیرد.

وی تأکید کرد: امسال در کنار شورای سیاست‌گذاری جشنواره‌ها، کمیته‌های تخصصی با حضور علمای حوزه علمیه و استادان گروه معارف تشکیل شود تا مفاهیم زیارت جامعه کبیره را بازآفرینی کنند و به دست شعرا و گروه‌های سرود بسپارند. همچنین از شعرا بخواهیم درباره زیارت جامعه کبیره شعر تولید کرده تا این اشعار تبدیل به نجوای مردم بشود.

جشنواره امامت و مهدویت، شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی نیز با بیان اینکه سه دوره از جشنواره امامت و مهدویت بر اساس سند تحول و توسعه دانشگاه آزاد با موفقیت پشت سر گذاشته شد،‌ گفت: دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دو اتفاق را به‌عنوان شاه‌بیت فعالیت‌های هدفمند فرهنگی دانشگاه آزاد به‌خوبی تبیین کرده‌اند. جریان امامت و مهدویت و مسئله تقریب مذاهب.

احمد ناطق گلستان بیان کرد: جشنواره امامت و مهدویت همه ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان در اتمسفر فضای فرهنگی در کل کشور توسط دانشگاه آزاد اجرا می‌شود که این کار ویژه و نو در کشور بوده و مورد تحسین داخل و خارج کشور قرار گرفته، پس معلوم می‌شود خلأ جدی در این حوزه داشتیم. در آسیب‌شناسی تربیتی تشیع، رویکرد شادی و سرور اهل‌بیت نگاهی بوده که دانشگاه آزاد در این زمینه داشته است.

وی اضافه کرد: از سوی دیگر تقریب مذاهب را داریم که یکی از حوزه‌های جدی در دانشگاه آزاد بوده که توسط قریب به ۳۰ دفتر تقریب مذاهب در کشور با نگاه تقریبی و وحدتی صورت می‌گیرد و به فرمایش دکتر طهرانچی این دو اتفاق در کنار هم جریان اسلام را به معنای واقعی نشان می‌دهند و یک اتفاق میمون و مبارک است.

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی مطرح کرد: به جشنواره امامت و مهدویت به‌عنوان کار فرهنگی فاخر نگاه کنیم و به آن ملزم باشیم. برکتی که انجام این برنامه‌های فاخر فرهنگی به همراه دارد می‌تواند چشمه‌های ویژه‌ای را برای دانشگاه در زمینه‌های اقتصادی باز کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معبر ورودی دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان به‌ نام «استاد فروغی» نام‌گذاری شد
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • آزادی بیان در غرب کذب محض است
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان
  • بابل قهرمان مسابقات بدمینتون منطقه ۳ دانشگاه آزاد شد
  • تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین + فیلم و عکس
  • فیلم و عکس | تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین