Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا قربانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره اقدامات فناورانه مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در دوران کرونا اظهار کرد: با توجه به شرایط این روزهای کشور و درگیری با بیماری کرونا و تعطیلی سیستم آموزشی مدارس و دانشگاه‌ها به عنوان بخش محرک علم و فناوری ایران اسلامی، مرکز رشد دانشگاه آزاد واحد ساری به عنوان بازوی فناور معاونت پژوهشی دانشگاه ازاد اسلامی در راستای ایجاد امید و با توجه به امکانات و زیرساخت‌های موجود در دانشگاه به برنامه‌ریزی برای تبدیل این تهدید به فرصت با استفاده از امکانات و شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در این مرکز اقدام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این راستا این مرکز اقدام به برگزاری کلاس‌های آموزش آنلاین برای مدارس و دانشگاه‌های سطح استان و شرکت مستقر در مرکز رشد(آنلاین اموزآن) که متولی انجام این کار شده بود با برخی هماهنگی‌های به عمل آمده در حال کار با سایرسازمان‌های دولتی و غیردولتی است.

ضدعفونی شهر با بهره‌گیری پهباد ساخته شده توسط فناوران دانشگاه آزاد ساری

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری بیان کرد: در گام بعدی شرکت دیگر مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری (مجموعه مراد) برای همکاری در زمینه سم پاشی مکانیزه شهری با استفاده از پهباد مد نظر قرار گرفت. بدین منظور مذاکراتی با نهادهای مرتبط انجام پذیرفت و محصول مورد نظر (پهباد) طراحی و ساخته شد. برای تولید محصول ضدعفونی کننده نیز با همکاری یکی از شرکت‌ها (شرکت تجهیزات پزشکی) با ادارات مرتبط با این امر جلسه‌ای با همکاری بسیج اساتید استان ترتیب داده شد و آمادگی برای تولید روزانه 1000 لیتر محلول ضدعفونی کننده به نهادهای مسئول اعلام شد.

قربانی درباره تأمین نیازهای بیمارستان‌ها و مراکز درمانی منطقه توسط فناوران دانشگاه آزاد اسلامی، عنوان کرد: در ادامه با توجه به مشکلات بیمارستان‌های کشور و منطقه، تولید دستگاه ونتیلاتور برای بیماران حاد تنفسی که از نیازهای مبرم این روزهای کشور است نیز در دستورکار قرار گرفت و اکنون نمونه اولیه این محصول نیز تولید شده است. این دستگاه از طریق معاونت فناوری و نوآوری سازمان به همراه دو محصول دیگر به معاونت علمی ریاست جمهوری ارسال شد تا در لیست گیرندگان تسهیلات برای تولید قرار بگیرد.

ساخت تونل ضدعفونی هوشمند

وی ادامه داد: محصول دیگر مرتبط با این ایام که در مرکز رشد دانشگاه ازاد ساری تولید شده است اتاق ضدعفونی یا ضدعفونی هوشمند است که از آن می توان برای ضدعفونی اشخاص و وسایل حمل و نقل در انواع ادارات و هایپرمارکت‌ها و سایر اماکن با ازدحام بالا استفاده کرد. لازم به‌ذکر است که در حال حاضر با هماهنگی‌های اولیه انجام گرفته توسط مرکز رشد این محصول از طریق دانشگاه علوم پزشکی مازندران در حال گرفتن تاییدات نهایی برای عرضه در امکان بهداشتی است.

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری افزود: محصول دیگری که توسط شرکت‌های مستقر دراین مرکز به مرحله بهره‌برداری رسیده است ابسلانگ هوشمند است که قبلا امور برندینگ و تجاری‌سازی ان انجام شده است. همچنین دیگر محصول مرتبط با این ایام که توسط یکی از شرکت‌های مستقر انجام گرفته دستگاه تب سنج غیرتماسی است.

قربانی درباره آخرین یافته فناوران دانشگاه آزاد واحد ساری نیز بیان کرد: دستاورد دیگر این مرکز دستگاه تشخیص و درمان فیبریلاسیون در افراد با همودینامیک ناپایدار (Autofibrol) است. داروهایی که در ICU به بیمار داده می‌شود مثل کلترا، هیدروکسی کلرکین و کلرکین، ازیترومایسین، سیپروفلوکساسین و اوفلوکساسین و خیلی از داروهای ضداریتمی مثل آمیودارون، سوتالول، پروکایناماید و داروهایی که عادی خود فرد ممکن است مصرف کند مثل ستیریزین، هالوپریدول یا تیوریدازین. اگر به تنهایی مصرف شود مشکلی ندارند ولی مصرف همزمان می‌تواند احتمال اریتمی را بالا برده و حتی باعث تورسید دی پوینت و ایست قلبی شود.

وی گفت: در افرادی که سطح الکترولیت خون چک نشود مثلاً هایپوکالمی یا هایپومنیزیمی داشته باشند احتمالش بیشتر می‌شود و یا افرادی که مشکل قلبی مثل نارسایی قلبی یا کلیوی و کبدی از قبل داشتند ممکن است ریسک این مورد بالا برود. بنابراین در این افراد که دو دارو رو مصرف می‌کنند و مشکل زمینه‌ای اعم از قلبی، کلیوی و کبدی و الکترولیت ندارند ریسک کمتر بوده ولی باید حتما نوار قلب آنها کنترل شود و آنهایی که مشکل زمینه‌ای دارند که حتما باید کنترل شود حتی اگر یکی از این داروها را مصرف می‌کنند، بنابراین اتوفیبرول می‌تواند برای همه بیمارانی که بیش از یکی از این داروها رومصرف می‌کنند یا مشکل زمینه‌ای دارند استفاده شود.

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری خاطرنشان کرد: به حول و قوه الهی بتوانیم با تکیه بر توانمندی‌های جوانان همین دیار در تعالی هرچه بیشتر این مرز و بوم موفق بوده و در سال جهش تولید بتوانیم با همکاری و همیاری بیشتر مسئولان، منویات مقام معظم رهبری را محقق کنیم.

انتهای پیام/

358 / 167 ضدعفونی شهر ساری با پهباد ساخت ونتیلاتور در دانشگاه آزاد ساری مرکز رشد دانشگاه آزاد ساری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری فناوران دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد ساری شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۷۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر اولیه از مراحل ساخت‌وساز ۳۲۰ میلیون دلاری امریکایی‌ها در سواحل غزه

فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) تصاویر اولیه از اسکله‌ای را که از هفته گذشته ساخت آن را در سواحل غزه آغاز کرده است، منتشر کرد.

به گزارش خبرآنلاین فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا روز دوشنبه تصاویر اولیه از اسکله دریایی را که به ادعای آنها قرار است برای کمک‌رسانی به نوار غزه در مقابل سواحل این منطقه ایجاد شود، منتشر کرد.

طبق گزارش روسیا الیوم، ارتش آمریکا از هفته گذشته ساخت این اسکله موقت را در نزدیکی سواحل غزه آغاز کرده است. ساخت این اسکله در شرایطی انجام می‌شود که آمریکا هیچ تاکیدی به رژیم صهیونیستی برای باز کردن گذرگاه‌های زمینی برای انتقال کمک‌ها ندارد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس آمریکا فاش کرد که هزینه ایجاد ایجاد اسکله شناور در سواحل غزه ۳۲۰ میلیون دلار خواهد بود.

به نقل از ایسنا آمریکا قصد دارد این اسکله موقت را با هدف کمک به ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه ایجاد کند. احتمالا ساخت این اسکله در ماه مه به پایان خواهد رسید و در نهایت به ارتش رژیم صهیونیستی تحویل داده خواهد شد.

پنجشنبه گذشته وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد ارتش آمریکا ساخت اسکله شناور را برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه آغاز کرده است.

مارس گذشته جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد این کشور بندر موقتی را در ساحل دریای مدیترانه در غزه برای کمک‌رسانی ایجاد خواهد کرد. پاتریک رایدر، سخنگوی پنتاگون هم گفت: می‌توانم تایید کنم که کشتی‌های نظامی ما مراحل اولیه از ساخت بندر موقت را آغاز کرده‌اند.

رایدر گفت: پنتاگون نوعی حملات خمپاره‌ای در غزه را رصد کرده است که منجر به آسیب‌های جزئی در منطقه ساخت بندر موقت شده است. نیروهای آمریکایی هنوز انتقال هیچگونه چیزی به این منطقه را آغاز نکرده‌اند و هیچ نیروی آمریکایی بر روی خاک این منطقه وجود ندارد.

مسئولان آمریکایی می‌گویند ساخت این بندر موقت شامل استقرار نیروهای آمریکایی در نوار غزه نیست اما سربازان آمریکایی در زمان ساخت بندری که نیروهای اسرائیلی بر آن نظارت خواهند داشت، در نزدیکی غزه خواهند بود.

به دنبال مانع‌تراشی رژیم صهیونیستی در ورود کمک‌ها به غزه از طریق گذرگاه‌های زمینی، آمریکا که خود حامی جنگ رژیم صهیونیستی در غزه و ایجاد فاجعه انسانی در این منطقه بوده است، اعلام کرد قصد دارد یک اسکله موقت و پلی را در مقابل سواحل غزه به‌عنوان جایگزین مسیرهای زمینی برای کمک‌رسانی به غزه ایجاد کند.

آمریکا با این اقدام می‌خواهد از موج انتقادات بین‌المللی علیه خود به دلیل حمایتش از رژیم صهیونیستی که دست به نسل‌کشی مردم غزه زده است، بکاهد و خود را به‌عنوان طرفی نشان دهد که به غیرنظامیان و حقوق آن‌ها و کمک‌رسانی به آن‌ها توجه دارد.

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) پیشتر مدعی شد می‌توان از طریق این بندر روزانه بیش از ۲ میلیون وعده غذایی را به ساکنان غزه رساند. مسئولان بین‌المللی می‌گویند شمال غزه با قحطی روبرو است و ۷۰ درصد ساکنان از گرسنگی فاجعه‌باری رنج می‌برند.

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری
  • تصاویر اولیه از مراحل ساخت‌وساز ۳۲۰ میلیون دلاری امریکایی‌ها در سواحل غزه
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!
  • آمریکا تصاویر اولیه از اسکله موقت در سواحل غزه را منتشر کرد
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • رویداد صدرا با حضور ۶۰ شرکت در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا آغاز شد
  • حضور پررنگ صنایع دستی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو