Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم رونمایی از طرح عید تا عید در حالی برگزار شد که در حاشیه آن با اشاره به اجرای این طرح مؤمنانه تولید «ونتیلاتور» برای بیماران حاد تنفسی در دانشگاه آزاد اسلامی ساری مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از ساری، اجرای طرح مؤمنانه با عنوان «یک لقمه مهربانی، سفره‌ای به وسعت یک شهر» توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری یعنی از تولد امام حسن مجتبی(ع) تا عید فطر در دستور کار قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این طرح هر شب 400 پُرس غذای گرم بین نیازمندان مورد تأیید کمیته امداد امام خمینی شهرستان ساری توزیع می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران در مراسم رونمایی از این طرح در جمع خبرنگاران اظهار کرد: «اقدامات بسیار مناسبی در این ایام در سطح کشور بدون هیچ چشمداشتی برای کمک به همنوعان انجام می‌شود.»

حسین کرمانیان با قدردانی از اقدامات بسیج دانشجویی در اجرای این طرح اضافه کرد: «باید تلاش کنیم که چهره فقر بعد از ویروس کرونا از کشور ما زدوده شود.»

توجه به خانواده‌های جامعه هدف برای مهار ویروس کرونا

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران نیز قرارگرفتن جریان دانشجویی در کنار دیگر اقشار مردم در این طرح مؤمنانه را ترویج کمک به فقرزدایی در سطح شهرستان ساری عنوان کرد و گفت: «خانواده دانشگاه آزاد اسلامی جامعه هدف خویش را فراموش نکرده است.»

حجت‌الاسلام احمد اسلامی مطرح کرد: «به‌دلیل بیماری کرونا مردم دچار مشکلات اقتصادی شده‌اند و دانشگاه آزاد اسلامی و دانشجویان از ابتدای این موضوع برای رفع مشکلات مردم پای کار بوده و به اقتضائات تکلیفی خود عمل کردند.»

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران نیز یادآور شد: «دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران بعد از شیوع ویروس کرونا با دستور رئیس دانشگاه از همان روزهای ابتدایی در زمینه آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، پزشکی و اجتماعی اقدامات مناسبی انجام داده است.»

مجتبی اسفندیاری با اشاره به اقدامات انجام شده برای تهیه لوازم پزشکی، دستکش و ماسک متذکر شد: «این لوازم در اختیار مراکز بیمارستانی استان قرار گرفته است.»

وی به اقدامات انجام شده برای تهیه بسته‌های کمک مؤمنانه اشاره کرد و توضیح داد: «این بسته‌های طی دو مرحله در اختیار محرومان قرار گرفته است.»

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران تأکید کرد:  «هر روز قبل از افطار 400 پرس غذای گرم بین خانواده‌های محروم در شهر ساری در قالب طرح عید تا عید (تولد امام حسن مجتبی‌(ع) تا عید فطر) توزیع می‌شود و اکنون هم بسته‌ها در سطح شهر با کمک کمیته امداد بین خانواده‌ها توزیع شده است.»

اسفندیاری ادامه داد: «تا جایی که امکان داشته به تهیه و توزیع کمک‌ها اقدام شده است.»

تولید دستگاه «ونتیلاتور» برای بیماران حاد تنفسی

رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران نیز عنوان کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی ساری نخستین دانشگاهی بود که فیلم آموزشی مقابله با بیماری کرونا را توسط پزشک متخصص که عضو هیئت‌علمی نیز بود تهیه و در اختیار استانداری مازندران و دیگر نهادها قرار داد.»

محمد صالحی ادامه داد: علاوه بر تهیه الکل و دیگر مواد ضدعفونی‌کننده، تولید «ونتیلاتور» با مجوز دانشگاه علوم پزشکی مازندران، حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز رشد برای بیماران حاد تنفسی در این واحد دانشگاهی از دیگر اقدامات بوده است.

وی از طراحی باکس ضدعفونی‌کننده برای ضدعفونی سطوح توسط این دانشگاه خبر داد و گفت: «کار تثبیت این کار انجام شده و درصددیم آن را به تولید انبوه برسانیم.»

مسئول بسیج دانشجویی شهرستان ساری نیز اظهار کرد: «بسیج دانشجویی در کنار سایر نهادها بعد از شیوع ویروس کرونا گوشه‌ای از کار را برعهده گرفته و دانشگاه آزاد اسلامی نیز تاکنون اقدامات خوبی در رزمایش همدلی انجام داده است.»

مسعود کاظمیان به تلاش‌های انجام شده برای تهیه مواد ضدعفونی‌کننده در سطح استان مازندران اشاره کرد و افزود: «دانشگاه‌های استان مازندران در طرح مؤمنانه همکاری مناسبی داشته‌اند و هر شب یک‌هزار بسته افطار در شهرستان ساری توزیع می‌شود.»

انتهای پیام/4078/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: ساری ماه مبارک رمضان ونتیلاتور احمد اسلامی عید تا عید طرح مؤمنانه دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران برای بیماران حاد تنفسی شهرستان ساری ویروس کرونا طرح مؤمنانه انجام شده تا عید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۸۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با اشاره به ظرفیت‌های این استان،گفت: همه تلاش واحدهای دانشگاهی و استان در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است.

  سید عبدالله میرغیاثی ۱۰ اردیبهشت در حاشیه اجلاسیه افق تحول دانشگاه ۲ که به میزبانی چالوس برگزار شد با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است، اظهار کرد: این سند با اهتمام سازمان مرکزی و رویکرد ارزشمند ریاست دانشگاه آزاد کشور تدوین شده است.

وی افزود: به عنوان یک سند بالادستی همه ما مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکردهای تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را طبق این سند پیش ببریم.

وی با بیان اینکه مازندران یک استان حاصلخیز و با ظرفیت بسیار بالا است،تصریح کرد: با توجه به ظرفیت ۱۳ واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحدهای مختلف دانشگاه آزاد هستیم تا بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای اقدام کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران خاطرنشان کرد: اولین گامی که در استان مازندران و در راستای سند تحول برداشتیم سعی شد در اواخر سال ۱۴۰۲ تمامی واحدهای دانشگاهی را برای یک بار به عنوان هیأت رئیسه داشته باشیم همچنین با رؤسای واحدهای دانشگاهی و کارشناسان حوزه‌های مربوطه نشستی در راستای شناسایی ظرفیت‌ها برگزار شد.

میرغیاثی یادآور شد: بر اساس ظرفیت هر یک از واحدهای دانشگاهی برنامه‌ریزی خواهیم کرد تا بتوان وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران به درجه مطلوب و مقبول برسد.

وی گفت: اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به منظور تشکیل جلسات گروه‌های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی برگزار شد.

این مسئول تاکید کرد: رئیس دانشگاه آزاد کشور این اجلاسیه را با مدیران گروه‌های کشوری علوم اجتماعی برگزار کرد تا در زمینه مباحث تخصصی و آسیب شناسی در رشته‌های مختلف بحث و تبادل نظر صورت بگیرد تا با ایجاد ساز و کارهای مناسب، کسری و کمبود دانشجو در دانشگاه را جبران کنیم.

میرغیاثی ادامه داد: اقبال کم دانشجویان و خانواده‌ها به دانش‌های علوم اجتماعی جای نگرانی دارد زیرا در جامعه‌ای که علوم انسانی رشد نکند و مبانی دانش انسانی مورد خدشه وارد شود، می‍‌تواند بر روی دیگر رشته‌ها هم تأثیرگذار باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عزیمت زائران مازندرانی به عمره مفرده
  • شناسایی بیش از ۳۱۰۰ فقره انشعاب غیر مجاز آب در مازندران
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • توسعه ورزش های همگانی با اجرای برنامه آزاد سازی اماکن ورزشی
  • لزوم برندینگ شهری با احیای گرافیک محیطی
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • اجرای طرح تدریس با جهت‌گیری الهی برای هدایت دانشجویان
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه
  • عزیمت ۳ کاروان از مازندران به عمره مفرده